Balm Balm Lavender Essential Oil BIO (10 ml)

€ 15,95
Inclusief BTW
Op voorraad

Lavender etherische olie van Balm Balm: 

  • Werkt goed bij snijwondjes, brandwonden, insectenbeten en bevordert de nachtrust.
  • Biologisch
  • Herkomst: UK
Aantal

Deze lavendel esseniële olie is een van de meest populaire en veelzijdige essentiële oliën die in de aromatherapie worden gebruikt. Gedistilleerd uit de plant Lavandula angustifolia, bevordert de olie ontspanning en wordt aangenomen dat het angst, schimmelinfecties, allergieën, depressie, slapeloosheid, eczeem, misselijkheid en menstruatiekrampen behandelt. Een heus wondermiddel!

Balm Balm Lavender essential oil ingrediënten en inhoud

Ingrediënten: Biologische etherische olie van de bloem van Lavendula angustifolia.

Inhoud: 10 ml

Gebruiksaanwijzing etherische olie

Etherische oliën zijn sterk geconcentreerde natuurlijke stoffen. Wees voorzichtig bij het gebruik, je mag ze nooit puur op de huid gebruiken, met uitzondering van een paar essentiële oliën op advies van een aromatherapeut. Gebruik essentiële olie altijd verdund, maximaal 5 druppels op 10 ml dragende olie.

Gebruik een paar druppels in je badwater, in een diffuser in je (woon)kamer of in olie om zo massage-olie te creëren is perfect.

Hou essentiële oliën weg bij kinderen. Als je zwanger bent of als je een hoge bloeddruk hebt, hartproblemen of andere medische aandoeningen, laat je dan adviseren vóór gebruik. Ook als je een zeer gevoelige huid hebt is het beter om even advies te vragen of een testje te doen op een klein stukje van je huid.

Voeg review toe

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd*

Vergelijkbare producten