Het geheim van Meer Energie door de Juiste Voeding…

“Ik vertel je de echte waarheid over voeding, waar de meeste mensen geen idee van hebben”

Dit uiterst complete online voedingsprogramma coacht jou in 7 weken naar een energieker leven waar je écht alles uit kunt halen dat er in zit.

 • Uitgebreid voedingsprogramma
 • Online coaching modules
 • Meer dan 2 uur aan videomateriaal
 • Wekelijkse coachingsvideo per e-mail
 • Complete boodschappenlijstjes
 • Stel je vragen via e-mail
 • Ontvang unieke recepten als Bonus!

Revlie Schuit uit Roelofarendsveen:
“Mijn suikerverslaving ligt al maanden achter me!
Wat een verademing om niet meer constant met eten bezig te zijn!
Ik kan iedereen die wil afvallen, of om andere gezondheidsredenen gezonder wil eten, Judith aanraden. Ze is down-to-earth, open, eerlijk en weet ontzettend veel over eten en het menselijk lichaam!”

Chantal Oosterveer uit Voorschoten:
“Al sinds de pubertijd kampte ik met verschillende kwaaltjes uiteenlopend van obstipatie, slechte huid, vermoeidheid en het welbekende jojo effect. Ik heb nauwelijks nog last van één van de kwaaltjes. Zonder het gevoel te hebben dat ik word beperkt op het gebied van voeding. Het programma naar meer energie is echt een eyeopener en een aanrader voor iedereen!

Ben jij ook zo moe?


 • Vraag jij je regelmatig af waarom je zo moeilijk uit bed komt?

 • Begrijp jij niet waar die ander toch de energie vandaan haalt?

 • Denk jij ook vaak: ‘Hoe moet ik het vandaag weer allemaal voor elkaar krijgen?’

 • Heb je het idee dat je best gezond leeft, maar lukt het je toch niet om die paar extra kilo’s kwijt te raken?

Jij bent echt niet de enige, het is volledig te verklaren

Het ligt niet aan jou! Het grootste deel van alle mensen heeft grote moeite om hier vat op te krijgen.
We worden door de massamedia in het ongewisse gelaten.
Er zijn factoren waar jij geen weet van hebt die dit soort (vermoeidheids) klachten veroorzaken.

Gelukkig is er een oplossing..:
..De juiste Natuurlijke voeding

Vergeet alles dat je ooit geleerd hebt over voeding en gezond leven. Er wordt zoveel onzin verspreid over ‘gezonde’ voeding waar je energie van zou moeten krijgen of die helpen bij het afvallen…

Dit is je kans om voor eens en altijd de waarheid van écht gezonde voeding te ontdekken en je energieker te voelen dan ooit.

Het Meer Energie Programma coacht jou in 7 weken naar een energieker leven waar je écht alles uit kunt halen dat er in zit. De waardevolle informatie die je gaat ontdekken in dit online programma zie je niet op tv, in de krant of in welk ander massamedium dan ook. Het is nu voor het eerst openbaar verkrijgbaar op internet en heeft al voor zoveel cliënten in mijn praktijk gewerkt.

"Ervaar direct meer energie door nu te starten met het Meer Energie Programma!"

Ja, ik wil dit Meer Energie programma kopen!

Over de coach

Mijn naam is Judith Rolf, ik ben afgestudeerd natuurdiëtist en woonachtig in Leiderdorp.
Al sinds 2007 verdiep ik mij in de manier waarop voeding je leven kan beïnvloeden.
In mijn werk als natuurdiëtist heb ik al meer dan honderden mensen kunnen helpen met het kiezen van de juiste voeding en het verbeteren van hun levensstijl.

Er kwam een periode in mijn leven waarin ik veel last heb gehad van angst, stress, paniekaanvallen en hyperventilatie.Je begrijpt dat dit een enorme beperking voor mij was. Ik vermeed bepaalde plekken zoals bijvoorbeeld de trein en de bus. De Supermarkt was voor mij ook lastig. Ik ging alleen als het rustig was.

Dit was natuurlijk geen leefbare situatie en ik ben hard op zoek gegaan naar een oplossing.

De basis van de oorzaak heb ik gevonden in de juiste voeding. Door aanpassingen in mijn voeding vond ik de focus om aan mijzelf te werken en van die vervelende klachten af te komen.

Hier ontstond ook mijn drijfveer om andere mensen te laten ervaren hoe een gezond voedingspatroon je leven een wending kan geven die je vooraf niet voor mogelijk had gehouden. Dit gun je toch iedereen!?

Meer energie verandert echt je leven

Langsgaan bij een natuurdiëtist is voor veel mensen een grote stap. Om die reden heb ik speciaal voor de Puur&Fit academie, een uniek digitaal coachings- en natuurlijk voedingsprogramma ontwikkeld om meer uit je leven te halen door middel van meer energie!

Elke dag opstaan met het gevoel: “Ja! Ik mag weer!”. Dit klinkt misschien als een utopie, maar niets is minder waar..

‘Prima’ is niet genoeg als het om je eigen leven gaat. Jij wil toch ook alles uit je leven halen dat er uit te halen valt? Leven op de toppen van je kunnen!

Geloof me, het kan zo ontzettend mooi zijn!

Dit is wat het Meer Energie Programma je zal brengen

Moeiteloos de rest van je leven gezond én lekker eten

Het Meer Energie programma is geen tijdelijk dieet, maar bevat een voedingsprogramma waarmee je de rest van je leven uit de voeten kunt. In andere diëten wordt je letterlijk verteld wat je waar, wanneer, hoeveel mag eten. Dit kan tijdelijk werken, maar je hebt er niets aan als de dieet periode voorbij is… In het Meer Energie programma van de Puur&Fit Academie leer je zelf de juiste combinaties maken. Je ontdekt welke specifieke soorten ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes meer energie geven, toepasbaar in de rest van je leven. Je gaat eten zoals de natuur het ooit echt bedoeld heeft en zult verstelt staan van het resultaat!

Inzichten in ‘verkeerde’ voeding, die vaak de reden zijn voor klachten van uitputting en vermoeidheid

Veel mensen weten niet dat zij al jarenlang voeding tot zich nemen die stress en vermoeidheid veroorzaken. Je begrijpt dat dit een grote belemmering is voor een energiek leven waar je alles uit wil halen dat er in zit. Je leert hoe je hier mee om moet gaan en hoe je deze uitputtende voedingsmiddelen het beste kunt vervangen.

Een unieke methode waarmee je een dip na het eten kunt voorkomen

Ervaar jij ook regelmatig dat je overdag een slaperig gevoel hebt? Een gevoel van vermoeidheid. Of heb je last van een dip nadat je iets hebt gegeten? In de loop van de jaren heb ik, samen met een team van natuurdiëtisten, een unieke methode ontwikkeld om dit onder controle te krijgen. In deze online cursus leer ik je stap voor stap hoe iedere maaltijd jou juist voorziet van energie, in plaats van andersom.

De geheimen van goede suppletie. Wat kun je het beste slikken en waarom?

Vind jij het ook lastig om het juiste supplement te vinden binnen het enorme aanbod? Wat is belangrijk om op te letten? Welke supplementen kunnen je waarmee helpen en welke richten juist meer schade aan? Je leert wat belangrijk is om op te letten en ontvangt een compleet overzicht van de suppletie die niet mag ontbreken op weg naar een leven met meer energie.

Hoe je nog beter kunt slapen en welke rol voeding hierbij speelt

Een goede nachtrust is van essentieel belang voor een energieke levensstijl. Als je slaap tekort komt kan dit van grote invloed zijn op je gehele dagelijkse leven.Wanneer je weet wat de juiste ingrediënten zijn voor een goede nachtrust wordt inslapen ineens een stuk gemakkelijker. Ontdek ook hoe fantastisch écht goed slapen kan zijn en beleef de ervaring van ’s ochtends wakker worden met een gegarandeerde zin in een nieuwe dag. “Ja! Ik mag weer!”

Hoe belangrijk een goed ontbijt is en waar dit aan voldoet

Een goed ontbijt is ontzettend belangrijk. Maar er worden ontzettend veel onwaarheden over verspreid. Wat is nu waar en hoe stel je een natuurlijk en gezond ontbijt nu samen? Hoe kun je toch ontbijten als je normaal gesproken geen hap door je keel krijgt? Leer de juiste combinaties maken en ontdek hoeveel energie een écht goed ontbijt je geeft.

Hoe jij je tekorten in hedendaagse voeding kunt ondervangen

Ons eten bevat steeds minder vitaminen en mineralen dan vroeger. Voeding wordt meer en meer bewerkt. De voedingsindustrie verminderd op een drastische manier de kwaliteit van alles dat op je bord terecht komt. Als een groot deel van alle benodigde vitaminen en mineralen verdwijnt door de verwerking van voedsel, hoe zorg je dan toch dat je voldoende binnen krijgt?

Hoe je mentaal omgaat met ‘moeilijke’ momenten

Alles uit je leven halen draait om meer dan alleen gezonde voeding. Het is een mindset. De hele dag wordt je overal geconfronteerd met ongezonde verleidingen. Leer om die zonder moeite de baas te kunnen. Jij bent de baas over je eigen leven en er hoeft niets te gebeuren dat jij zelf niet echt wilt!

Het resultaat van het Meer Energie programma is dat..

 • Je een alles in 1 oplossing hebt gevonden die wel werkt
 • Je alles te weten komt over de waarheid van gezonde voeding
 • Je leert over de impact van voeding op jouw energie systeem
 • Je dit programma voor de rest van je leven kunt gebruiken.
 • Het je een fundamentele verandering in je voedingspatroon geeft
 • Je nooit meer een dip ervaart na een maaltijd
 • Je gemakkelijk af kan vallen
 • Het je een ijzersterk immuunsysteem geeft
 • Je er stralend van gezondheid uit gaat zien
 • Het een oplossing is voor veel gezondheidsklachten
 • Je complete boodschappenlijstjes krijgt met de juiste voeding
 • Je ontdekt hoe je een tekort aan vitaminen ondervangt
 • je de schommelingen in je bloedsuikerspiegel voorkomt
 • je op eenvoudige wijze beter gaat slapen
 • Je het geheim ontdekt om nooit meer een ontbijt over te slaan
 • Je uitputtende voedingsmiddelen elimineert en vervangt
 • Je superfoods ontdekt die écht super zijn
 • Je uitgebreide gezonde recepten krijgt die écht lekker zijn
 • Je de formule hebt voor een gemakkelijk, gezond én lekker diner
 • Je niet alleen voedingsadvies krijgt, maar ook mindset training

Waarom werkt dit voedingsprogramma wél?

Mijn methode is niet gebaseerd op calorieën of punten tellen gesponsord door de voedingsindustrie. Ik vertel je liever de échte waarheid over voeding, namelijk die van moeder natuur.

Dit is de voeding waar je lichaam oorspronkelijk voor gemaakt is. Het resultaat zal je achterover doen slaan! In mijn praktijk heb ik cliënten gehad die mij nu nog wekelijks mailen met fantastische ervaringen door hun nieuwe levensstijl.

“Beter slapen“, “‘s avonds niet uitgeteld op de bank” en “Ik hoor van iedereen dat ik er zo gelukkig uitzie” zijn termen die ik bijna altijd zie terug komen in deze berichten.

Dit is geen tijdelijk crash dieet. Mijn programma onthult de geheimen over combinaties van de juiste voeding, zodat je zelf de beste keuzes kunt maken. Jij weet waar je over praat.

Niemand kan jou straks nog iets wijs maken. Jij bent de expert van je eigen lichaam!

Het Meer Energie Programma bestaat uit:

Compleet voedingsprogramma

Binnen het voedingsprogramma leer je om zelf de juiste combinaties te maken. Je krijgt opties voor ontbijt, lunch en diner. Er is ook bijzondere aandacht voor de verschillende tussendoortjes. Ontdek wat de grote gevolgen zijn van het juiste tussendoortje op het juiste moment. Dit voedingsprogramma is de handleiding voor de rest van je gezonde leven!

Waarde als je het voedingsprogramma los zou aanschaffen: € 79

Uitgebreide online modules

Binnen de online video modules neemt Judith Rolf je stap voor stap mee in de wondere wereld van de natuurlijke voeding. Ontdek alles over de juiste suppletie, de bloedsuikerspiegel, de geheimen van het ontbijt, uitputtende voeding, superfoods, moeilijke momenten en goed slapen. Meer dan 2 uur aan video’s.

Normaal gesproken hoor je deze informatie alleen op consult bij een natuurdiëtist waar je minimaal € 65 per uur betaalt…

7 weken lang online coaching

Gedurende 7 weken lang ontvang je iedere week een online coachingsvideo per e-mail. Naast handige tips krijg je hiermee ook een mentaal steuntje in de rug. Je wordt bovendien nog eens gewezen op de video modules die bij deze week passen. Ook kun je tijdens het volgen van het programma altijd gratis en voor niks contact opnemen met natuurdiëtist Judith Rolf!

Normale kosten van een consult: minimaal € 65 per uur.

Complete Boodschappenlijstjes

Om moeiteloos de juiste gerechten te maken ontvang je bij het programma een aantal boodschappenlijstjes. Extra gemakkelijk zijn de boodschappenlijstjes die je direct in onze webshop kunt gebruiken. Je hoeft alleen nog de aantallen in te vullen. Zo weet je altijd voor 100% zeker dat je het juiste product hebt gekozen.

Persoonlijk geselecteerd door Judith Rolf.

+ TIJDELIJK GRATIS BONUS: Unieke recepten die direct toepasbaar zijn binnen het voedingsprogramma

Deze recepten van Judith ontvang je buiten alle opties in het voedingsprogramma. Stuk voor stuk passen zij binnen de gedachte en formules van het Meer Energie programma.Verkoopwaarde van alle recepten die je extra krijgt bij het voedingsprogramma: € 19,95

Nu Tijdelijk Extra Voordelig!

Dit uiterst complete voedingsprogramma coacht jou in 7 weken naar een energieker leven waar je écht alles uit kunt halen dat er in zit + je ontvangt nu tijdelijk gratis als bonus extra bijpassende recepten. Omgerekende totale waarde van dit pakket:


 • Voedingsprogramma: € 79

 • Natuurdiëtist consulten: € 195

 • Online coaching: € 65

 • Bonus: Recepten: € 19,95

 • Totaal: € 358,95

Grijp nu je kans en betaal nu tijdelijk geen € 119 maar slechts € 67 voor dit complete pakket. Op de totale waarde is dat een voordeel van meer dan 80%!

100% geld terug garantie, binnen 60 dagen na aankoop

Ben je niet 100% blij met het programma?
Tot 60 dagen na je aankoop kun je op ieder moment je geld (zonder reden) terug vragen. Stuur dan e-mail naar klantenservice@puurenfit.nl en wij betalen je direct terug.

Zelfs al stop je halverwege het programma dan behoud je toegang tot het hele programma. Ik doe dit omdat ik er zeker van ben dat het Meer Energie Programma je echt gaat helpen je leven positief te veranderen.

Neem nu actie voor meer energie!

Ga je door met je leven zoals je het nu leeft? Lusteloos, zonder energie en vaak vermoeid. Of kies je ervoor om alles uit je leven te halen en Meer Energie te krijgen door de juiste voeding?

Met de niet goed, geld terug garantie loop je geen enkel risico. Twijfel niet langer en klik hieronder op de ‘Voeg Toe Aan Winkelwagen’ knop en krijg direct toegang tot het online programma.

Nu tijdelijk: € 119 € 67