Aardappelvlokken BIO (500g - Puur&Fit)
- natuurlijk bindmiddel
- goede basis voor aardappelpuree
Wat zijn biologische aardappelvlokken?
Aardappelvlokken zijn gedehydrateerde aardappelen die worden geproduceerd door gekookte aardappelen te drogen en tot vlokken te verwerken.
Gemaakt van zorgvuldig geselecteerde aardappelen – zonder onnodige toevoegingen.
Snel, makkelijk en altijd lekker!
Biologische aardappelvlokken gebruiksaanwijzing
Met deze 500g aardappelvlokken zet je in een handomdraai een heerlijke, romige aardappelpuree op tafel.
Om in enkele minuten een zachte, smeuïge aardappelpuree te maken voeg je simpelweg water of melk toe en roeren maar.
Perfect als basis voor klassieke puree, maar ook te gebruiken in recepten zoals aardappelkroketten, stamppotten, aardappelbrood of als bindmiddel in soepen en sauzen.
Biologische aardappelvlokken ingrediënten, voedingswaarde en herkomst
Ingrediënten: Aardappelen*
* afkomstig van gecertificeerde biologische landbouw volgens EU-Biologische Verordening 2018/848, conform de BNN-richtlijnen
Voedingswaarde
| per 100g | |
| Energie | 1483 kJ / 350 kcal |
| Vet | 0.3g |
| - waarvan verzadigde vetten | 0.2g |
| Koolhydraten | 76g |
| - waarvan suikers | 2.2 |
| Vezels | 6.1g |
| Eiwitten | 7.7g |
| Zout | 0.02g |
Omdat het hier om natuurproducten gaat, zijn variaties (bijvoorbeeld in kleur en geur) tussen verschillende partijen mogelijk en onvermijdelijk als gevolg van teelt, oogst en verwerking. Alle vermelde waarden zijn gemiddelde waarden en vormen geen basis voor garantie- of productaansprakelijkheidsclaims
Herkomst: Polen en Duitsland
